top of page
 • Hoe werkt het met parkeren bij jullie en in Drimmelen?
  Wij hebben een tiental parkeerplaatsen voor ons restaurant. Wij adviseren u op drukke dagen met mooi weer te parkeren op de algemene parkeerplaats van Drimmelen voor €4,50 per dag Let op! Vrij parkeren is op veel plekken niet toegestaan in Drimmelen (er wordt streng gecontroleerd) Naast de normale verkeersregels voor parkeren zult u gele strepen langs de rand van de weg vinden op plaatsen waar u ook niet mag parkeren.
 • Kan ik binnen of buiten reserveren?
  Wij reserveren altijd binnen, zodat we bij minder weer u altijd binnen een tafel kunnen aanbieden. Wilt u buiten zitten dan kan dat ook altijd. Specifieke tafels worden helaas niet gereserveerd. U kunt uw voorkeur natuurlijk aangeven en wij doen altijd ons uiterste best om hieraan te voldoen, maar wij kunnen dit nooit 100% garanderen.
 • Kan ik mijn elektrische fiets bij jullie opladen?
  Dat kan! Er zitten meerdere stopcontacten in de fietsenstalling. U kunt deze vinden als u laag bij de grond kijkt in het midden van de fietsenstalling.
 • Is jullie restaurant rolstoelvriendelijk?
  Uiteraard bieden wij een zelfde beleving voor minder validen en is er genoeg ruimte om u goed te verplaatsen Ook onze toiletten bieden genoeg ruimte voor een rolstoel
 • Bootje huren in de Biesbosch?
  bootverhuurdrimmelen.nl https://biesbosch-sloepenverhuur.nl/ https://www.watersport-botenverhuur.nl/ drima.nl https://diepstraten-botenverhuur.nl/
 • Moet ik reserveren?
  Reserveren is niet perse nodig voor gezelschappen onder 6 Tot 24 uur van te voren kunt u online reserveren U kunt ook telefonisch reserveren Weer of geen weer!! Op de bonnefooi aanschuiven mag ook altijd!!! (Houd hierbij rekening dat we op drukke tijdstippen, niet altijd een tafel kunnen garanderen)
 • Hoe kan ik het beste navigeren naar Het Panorama?
  Gebruik altijd onze postcode 4924 BB (let op dat de navigatie u niet naar lage Zwaluwe stuurt) Vooral oudere navigatiesystemen sturen mensen nog wel eens naar Lage Zwaluwe, waar ook een adres bestaat dat Biesboschweg 1 heet. En daar zit ook een horecagelegenheid, maar dat is een lunchroom op een industrieterrein.
 • Kan ik speciale dieetwensen doorgeven?
  Heel graag zelfs, doe dit als u een reservering bij ons maakt.
 • Is er een ruimte om een baby te verschonen aanwezig?
  Jazeker! Er is een commode aanwezig in het invalidetoilet.
 • Zijn honden welkom?
  Jazeker, mits aangelijnd, niet storend en niet op de stoelen en banken. Ook buiten op het terras dienen honden altijd aangelijnd te zijn Op het terras is een hondencafé aanwezig waar uw hond naar hartenlust kan drinken. Eten- en drinkensbakken zijn helaas zowel binnen als buiten op het terras niet toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk om kleedjes, benches en vervoersmiddelen voor uw huisdier niet binnen of buiten op het terras te gebruiken.
 • Mag ik zelf etenswaren of drinken meenemen?
  Dat is binnen en buiten niet toegestaan Daarnaast is consumptie verplicht zodra u plaatsneemt bij ons binnen of op het terras.
 • Lunch of diner combineren met rondvaart ?
  Afvaarttijden en reserveren doet u bij Rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw: https://zilvermeeuw.nl/
Logo Steakhouse zwart.png
bottom of page