top of page

ons familieverhaal

Thuiskomen aan de haven

Michelle en Guido foto Patricia square_edited.jpg

''Het zou zomaar kunnen dat je ons restaurant al varend hebt ontdekt, wij weten dan ook als geen ander hoe leuk het varen op de Biesbosch is. Of je daarbij nu bij ons langskomt voor het prachtige natuurschoon, het fantastische uitzicht, onze waanzinnige steak, de verse friet, voor een goed glas wijn aan de bar/terras of om uitgebreid te genieten van onze klassiekers in het restaurant met vrienden of familie... Het Panorama is geschikt voor iedere 
gelegenheid. 

Het is de thuishaven waar je even niets moet..''

Michelle & Guido Vermeulen

Vermeulen-mulder
Horeca kroniek

IMG_3732.jpeg.jpg

1978

opening Jaghthuis in Made

1988

Als eerste restaurant begonnen met steengrillen 

1990

Opening Jaghtpanorama in Drimmelen 

2000

Opening Brasserij

2005

Overlijden Annelies Vermeulen-Mulder

2011

Overlijden Jan Vermeulen 

2012

Verkoop Jaghthuys en Brasserij

2014

Overlijden Jacco Vermeulen 

2015

25 jarig bestaan viering Het Panorama

2022

Thuiskomen aan de haven

De familie Vermeulen-Mulder is een bruisende Horeca familie waar het vakmanschap vanaf spat. Al drie generaties ( vanaf 1978 ) werken samen om de gasten te bedienen en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De warme sfeer van vriendelijkheid geeft je het gevoel dat ze hun eigen zoon of dochter in hun prachtige Horecazaken  verwelkomen. Jan en Annelies Vermeulen-Mulder openen Het Jaghtpanorama in Drimmelen in 1990 en kinderen Jacco, Guido, Remco en Michelle groeien allemaal op in de zaak en werkten mee in de weekenden. Michelle en Guido gaan aanvankelijk nog studies volgen die niets met horeca te maken hebben, maar komen beiden terug in de zaak.

 

De Brasserij was een horecagelegenheid die naast 't Jaghthuys zat en in 2000 kregen ze na 22 jaar de kans om het van buurman te kopen. Het werd vooral gebruikt voor feesten, waarbij elk weekend mensen binnenkwamen die hun verjaardag, bruiloft of begrafenis vierden (de kerk staat er bijna naast).

 

Ze moesten een paar moeilijke beslissingen nemen voor het bedrijf tijdens de crisis jaren en na de dood van vader Jan Vermeulen in 2011. Michelle, Guido & Jacco verkochten 't Jaghthuys en de Brasserij en gingen samen verder met Het Panorama. Het internet was toen al een belangrijk deel van de samenleving en het bleek dat "Jaght" moeilijk te spellen was. Dus haalden ze deze naam eraf, waardoor vanaf toen 2012 Het Panorama (2.0) geboren was. Samen zijn ze in staat geweest om de fragile toestand van het bedrijf om te draaien en het bedrijf weer gezond en groeiend te maken.

 

In 2015 vierden ze het 25-jarig bestaan van Het Panorama. De positieve lijn die was ingeslagen werd doorgetrokken en het restaurant aan de haven floreerde als nooit te voren, totdat Covid hier een abrupt einde aan maakte in 2020.  Een frisse wind was daarom nodig om Het Panorama weer te doen stralen als de goede oude tijden. Zie daar deze volledig nieuwe uitstraling, menukaart, beleving en de rest kom je maar fijn zelf ervaren..

 

Het Panorama is Hét Havenrestaurant in Drimmelen waar je thuiskomt en even niets moet...

Nou ja, genieten dan!!

bottom of page